Wednesday, May 28, 2008

Magyarázat

Úgy érzem, az utóbbi napok (hetek, hónapok) történései magyarázatra szorulnak. Egyrészt rengeteg bejegyzést töröltem, másrészt pedig úgy döntöttem, megváltoztatok jónéhány dolgot az életemben.

A bejegyzések - mivel rengeteg olyan bejegyzés volt, ahol boldog, vagy elégedett voltam, és volt magánéletem, de ennek most már a halvány reménye sincs meg, töröltem őket, hogy ne emlékeztessenek folyton arra, mennyire kibaszott velem a sors.

Ez igazából csak annak a konklúziója, hogy végleg eldöntöttem - soha többé nem kezdeményezek párkapcsolatot, se más intim közeledést, és ami esetleg jönne, azt mereven elutasítom.

Az egyetlen emberi lény, akivel párkapcsolatot tudtam volna kialakítani, nem mellettem voksolt. Tehát őt soha többé nem akarom látni, és minden szépet és jót (áh, dehogy, csak megcsúszott a kezem a klaviatúrán) kívánok nekik.

Ha monomániásnak tartasz, ám igazad van. Ha így is szeretsz, a barátom vagy, de... de ne akarj megváltoztatni. Őrült vagyok, ha úgy tetszik, de nálam jobban senki se tudja megmondani, hogy mi tenne jót nekem. Illetve sajnos megadni se képes.

Ezt a részt lezárom tehát. Köszönöm a megértést.

blalbalba

ILYENKOR hol vannak a barátok? Hol? Ennél nagyobb szükségem még soha nem volt senkire. És sehol sincsenek.