Thursday, January 04, 2007

Na, az összes eddig ki nem blogolt dolog

1. A félelmeim: rettegek a leeséstől. Nem merek átmenni pallón, esőrácson, még aknafedélen sem. Külön kín átsétálni a Batthyány esőcsatornáján :S Gyakran álmodom azt, hogy leesek, ilyenkor arra ébredek, hogy megérkeztem, csatakokban lóg rajtam az összeizzadt hálóing.

De még van néhány ilyen: tömegiszony, víziszony (tudok úszni, csak örülök, ha nem kell), érintésfóbia, éééééééééééés utálom a meleget. Nagyon. A nyarak nekem kínszenvedés.

2. Kiskoromban azért álltam lábujjhegyre, hogy be ne keményedjen a sarkam, és elhatároztam, hogy világhírű balerina leszek. Csak az tartott vissza, hogy anyám azzal ijesztgetett, nem ehetek többé párizsit, és hát... szóval ismertek :D

3. Mindig szerettem volna megtanulni go-zni, de amikor erre alkalom mutatkozott, jól elvágtam a kezem az amúgy leragasztott mágnestáblával. Ezért apám úgy döntött, hogy az ilyen stratégiai játékok megtanulását néhány évtizeddel elhajasztja az életemben.

4. Apám műhelye volt az a hely, ahol a legjobban szerettem játszani, főleg, merthogy ott voltak apám különböző formájú sniccerpengéi. Előszeretettel vettem le őket, simogattam, a süni alakú volt a kedvencem. Ennek következtében kismillió mély vágás volt a kezemen, és anyámék nem tudták, hogy honnan lehet.

5. Nagyon sok álmom van, és teljesülnek, de annyira... annyira nehéz őket megvalósítani! Néha attól tartok, hogy már vénségesen vén leszek, míg az összes gyermekkori vágyam teljesedésbe megy.

No, dobom a labdát, bár 5 embert úgysem tudok összeszedni:

Tigrincsnyúl at http://shir-khan.spaces.live.com/

Szofi - http://priestessofthemoon.blogol.hu

Cica - http://koszacica.freeblog.hu/

greed - bár ő kapott már máshonnan is felszólítást


Ja, és az ötödik ember (természetesen nem utolsósorban):

Esgal néni at http://pavaszem.freeblog.hu/